Autoverhuur Kenia

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kenia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kenia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kenia mini-gids

Autoverhuur Kenia
Autohuur Kenia

Kenia is gelegen in het oostelijke deel van Afrika, op de evenaar – en de kustlijn in de richting van de Indische Oceaan. Het land heeft een bevolking van iets minder dan 40 miljoen (2009) – en hebben een gemeenschappelijke grens met Somalië, Ethiopië, Soedan, Oeganda en Tanzania. Er zijn twee officiële talen in Kenia: Swahili en Engels.

Met name het prachtige landschap en de rijke mariene leven hebben gemaakt dat Kenia een van de meest populaire toeristische land van Afrika. Onder de natuurlijke wonderen is het grootste meer van Afrika, het Victoriameer, gelegen in het grensgebied tussen Kenia, Oeganda en Tanzania. In dit gebied (meestal op de Tanzaniaanse kant van de grens) is ook het meest beroemde Nationale Park van Afrika – Serengeti. Mount Kenia (5199 m) –   een na hoogste berg van Afrika, gelegen rond het midden van het land.De berg is ook het middelpunt van een andere grote nationale park.

De hoofdstad van Nairobi (ongeveer 2,5 miljoen inwoners) is gelegen in het berggebied tussen Mount Kenia en Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro (5895 m) – die Tanzania heeft zijn top in, maar dicht bij de Keniaanse grens.grootste stad van Kenia’s tweede is de havenstad Mombasa (ca.800.000 inwoners).

Kenia ligt in het tropische klimaat-zone, maar omwille van het gevarieerde landschap – waar sprake is van zowel een kustlijn en enkele duizenden meters hoge pieken – het is ook zeer grote klimatologische verschillen tussen de verschillende delen van het land.

Het land de grootste luchthaven – Jomo Kenyatta International Airport – ligt in de hoofdstad Nairobi. Het is echter ook zwaar verkeer op Moi International Airport in Mombasa.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur op deze luchthavens en in de belangrijkste steden van Mombassa en Nairobi.

Autoverhuur bestemmingen