Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nairobi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nairobi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nairobi mini-gids

Autoverhuur Nairobi
Autohuur Nairobi

Nairobi is centraal gelegen in het zuiden van het land deel. De stad is Kenia’s hoofdstad en grootste stad in het land met een bevolking van meer dan 2,7 miljoen (2007).Dit maakt Nairobi naar de meest bevolkte stad in Oost-Afrika en de wereld 13 dichtstbevolkte stad. Nairobi is slechts 145 km ten zuiden van de evenaar, maar is ca. 1600 meter boven de zeespiegel, biedt een comfortabel klimaat.

Veel van de safari’s die kunnen worden gevonden in het gebied begint en eindigt in Nairobi, en sommige van hen zijn gorillasafarien Gorilla Game Park & Safari, en een reis naar Nairobi National Park. Slechts 15 minuten van de grote stad, zie je exotische dieren zoals leeuwen en luipaarden dichtbij. 5 km buiten het stadscentrum, Giraffe Centre, waar bezoekers kunnen eten giraffen. In Nairobi zijn er vele musea, waaronder het Nationale Museum van Kenia en Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta International Airport is de 6e drukste luchthaven in Afrika en ligt op ongeveer 15 km buiten de stad.