Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mali Losinj

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mali Losinj zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mali Losinj mini-gids

Autoverhuur Mali Losinj
Autohuur Mali Losinj

Mali Losinj is de grootste stad op het eiland Losink in Kroatië. Het is gelegen in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Ca. 8.400 inwoners wonen in de stad. De stad ligt in een brede baai is goed beschermd, ten zuid-oosten van het eiland.

  Toerisme is de belangrijkste bestaansmiddelen.Er zijn verschillende hotels en accommodaties in en rond de stad. Er zijn verschillende zandstranden en goede voorwaarden voor parasailing, windsurfen, duiken en fietsen tussen de Voor de kust zijn er diverse scheepswrakken zover terug als 200 jaar Onder de attracties van de stad omvatten St. Martin’s Church, Benedictijner abdij van Sint-Nicolaas uit de 1100S. Het klooster zal worden op de site van een Romeins gebouw vroeger stond. Het is ca. 120 dolfijnen rond het eiland. Hier is de vismarkt en het natuurpark Cikat.

Losinj Airport is 13 km buiten het centrum.