Autoverhuur Kroatië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kroatië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kroatië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kroatië mini-gids

Autoverhuur Kroatië
Autohuur Kroatië

Kroatië (ca. 4,5 miljoen inwoners in 2009) ligt ten noordwesten van de Balkan bevindt. Een smalle strook land die een kuststrook aan de Adriatische Zee, waar zijn er verschillende grote eilanden en een uitgebreide archipel. Kroatië, dat tot 1991 deel uitmaakte van de Joegoslavische Republiek, grenzen of Bosnië en Herzegovina,Montenegro, Servië, Hongarije en Slovenië.

Het klimaat in Kroatië is gevarieerd – met een typisch mediterraan klimaat langs de kust, terwijl het is zeer regen-rijke gebieden in de bergen verder landinwaarts. Het land is de belangrijkste toeristische bestemming is de badplaatsen langs de Adriatische kust.   Anders, het land heeft veel mooie landschappen. Naast de prachtige kustlijn, Kroatië heeft een groen en vruchtbaar het binnenland, terwijl de gebieden ten noorden en noordwesten wordt gedomineerd door de Dinarische Alpen.

De hoofdstad van Kroatië, Zagreb – waarin een reeks van culturele en historische plaatsen om te laten zien is – heeft ongeveer. 780.000 inwoners. Het ligt ongeveer in het midden van het land. Andere belangrijke steden gevonden voornamelijk langs de kust, waar RijekaSplit en Dubrovnik zijn de bekendste.

De grootste luchthaven – International Airport Pleso – gelegen in de hoofdstad Zagreb. Anders, er zijn ook grote luchthavens met inbegrip van het internationale verkeer in Dubrovnik en Split.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur in Kroatië, met inbegrip van de toeristische steden Dubrovnik, Split en Rijeka. Probeer onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en boek autoverhuur in 3 eenvoudige stappen.