Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Osijek

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Osijek zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Osijek mini-gids

Autoverhuur Osijek

Autohuur Osijek

Osijek is een stad gelegen aan de rivier de Drava in het oosten van het land, 25 km vanaf de monding van de rivier de Donau. de vierde grootste stad Osijek in Kroatië met een bevolking van 115.000 inwoners.

De stad werd het Romeinse Colonia Aelia Murs. Osijek is een populaire toeristische bestemming in Kroatië en staat bekend om zijn barokke stijl, open ruimten en recreatiegebieden.De attracties van de stad onder meer een 1.800-eeuwse barokke citadel,   St. Peter’s kerk met een 90 meter hoge toren.Osijek is rijk aan activiteiten en hebben alles van zwembaden, voetbal, basketbal, tennis tot honkbal. Bezoekers kunnen wandelen langs de rivier of bezoek de parken koning Petar Kresimir IV en Tomislav dat deel uitmaakt van een groter nationaal park. Osijek is een zoölogische tuin en regelen Tambura muziek festival in mei. Tennisster Jelena Doki? is hier.

Osijek Airport ligt op 15 kilometer van het centrum van Osijek.

Nederlands