Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sibenik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sibenik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sibenik mini-gids

Autoverhuur Sibenik
Autohuur Sibenik

Sibenik is Split ligt 75 mijl ten noorden van Dalmatië in het zuiden van Kroatië .Het is gelegen aan de rivier de uitlaat in de Adriatische Zee Krkas 37.000 woont in het centrum van de stad, terwijl de gemeente heeft een totaal van 52.000 inwoners (2001). Vanaf hier zijn er bootverbindingen naar Kaprije en Zirje.

Šibenik werd een stad in 1298 De stad kwam onder de Venetiaanse overheersing in 1400.De stad Sint-Jan kathedraal staat op de UNESCO World Heritage List. Het was begonnen in 1500. St. Nikolaus-vesting van dezelfde eeuw, is gelegen op een heuvel buiten Sibenik, en   is goed bewaard gebleven.Het werd opgericht als bescherming tegen Turkse schepen, en werd ontworpen door architect Hyeronimus San Michaela. Tijdens de Burgeroorlog 1991 tot 1995 was er zware gevechten tussen Servische en Kroatische Joegoslavische strijdkrachten in korte periodes van Sibenik. Wanneer de gevallen koepel van de kathedraal en verscheidene andere gebouwen leed zware schade op. Een paar mijl ten noorden van de stad ligt het prachtige Krka Nationaal Park Plitvice en Lake. Er zijn watervallen, en de archeologische opgravingen.

Split luchthaven ligt op 40 km ten zuiden van Sibenik.