Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Varazdin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Varazdin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Varazdin mini-gids

Autoverhuur Varazdin
Autohuur Varazdin

Varazdin ligt 80 km ten noorden van Zagreb aan de rivier de Drava. 49.000 inwoners wonen in een stad in het noorden van Kroatië.

De stad werd een stad in 1209, en is het economisch en militair centrum in het noorden van Kroatië, naar aanleiding van haar blootgesteld locatie op de uitbreiding van Turken. De stad groeide rond een vesting en was omgeven door een ringmur. Varazdin was de hoofdstad van Kroatië uit hoofde van de Habsburgse dynastie in 1756.Varazdin is rijk aan geschiedenis en barokke gebouwen. Een verrijking van de jaren 1300 zijn nu museum. Tijdens de Joegoslavische burgeroorlog in 1991, Varazdin een van de eerste steden die werden overgeleverd aan de Kroatische onafhankelijkheid krachten, zonder een gevecht.   Historische binnenstad, die vooral barokke stijl, is goed bewaard gebleven. Hier zijn diverse kerken, kloosters en paleizen. Bezoekers kunnen een bezoek het fort van Stari zover deze is een insect collectie van meer dan tienduizend soorten of Sermage paleis van 1750.   Hier is de oude en nieuwe kunst.

Zagreb Airport is ca. 67 km van Varazdin.