Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Velika Gorica

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Velika Gorica zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Velika Gorica mini-gids

Autoverhuur Velika Gorica
Autohuur Velika Gorica

Velika Gorica ligt 15 km ten zuiden van de hoofdstad Zagreb, in het noorden van Kroatië. Handhaving van Gorica is het zevende grootste stad van Kroatië, met 35.000 inwoners in het centrum van de stad. Een totaal van 64.000 inwoners van de gemeente.

Opgericht in 1278, en in 1990 een deel van de hoofdstad Zagreb. Hier liggen de resten van de Romeinse stad Andautonia Š?itarjevo, ten noorden van de stad. Naam Gorica belangrijke punten op een bos of een wijngaard.De regio rond Beheerd Gorica is ideaal om te wandelen, met alleen bossen.Door de rivier Kupa is een goede camping kansen, en de ruimte is zeer geschikt voor lange wandelingen en fietstochten.   Buiten het centrum is er een prehistorische begraafplaats, en er zijn diverse archeologische vindplaatsen hier. Kunnen bezoekers op excursie te gaan naar een kapel in Lijevi Štefanki, die is een juweeltje van een houten.       Barokke kerk van St. Ladislas, vanaf 1874 is de moeite waard om met hem.

Zagreb Airport is ca. drie kilometer van het centrum van de handhaving van Gorica.