Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Beirut

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Beirut zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Beirut mini-gids

Autoverhuur Beirut
Autohuur Beirut

Beiroet is centraal gelegen aan de westkust van Libanon is gelegen op een schiereiland dat uitsteekt in de Middellandse Zee.Beiroet is de hoofdstad van het land en heeft een van de beste natuurlijke havens langs de oostkust van de Middellandse Zee. De stad is ook de grootste met een bevolking van bijna 2 miljoen (2007). De eerste keer dat de plaats is vermeld in Egyptische bronnen uit de jaren 1400 voor Christus Kr en was een belangrijke plaats in de Romeinse tijd.

Beiroet heeft alles uit de geschiedenis en musea naar het strand en festivals. Sommige van de musea in de binnenstad gelegen is Beiroet Nationale Museum dat is gewijd aan de geschiedenis van Beiroet en de Nicolas Ibrahim Sursock Museum omgaan met Libanese kunstenaars. Zij bekleedde vele festiviteiten in de stad, waaronder de Big One Zondag is een beach party. Beiroet ballon is een heteluchtballon, waar u kunt boeken reizen naar de stad te zien van bovenaf.

Rafik Hariri International Airport is vernoemd naar Beiroet minister-president die vermoord werd in 2005 en ligt op ca.. 10 km van het stadscentrum.