Autoverhuur Libanon

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Libanon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Libanon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Libanon mini-gids

Autoverhuur Libanon
Autohuur Libanon

Libanon bevindt zich in het Midden-Oosten, en heeft 4 miljoen inwoners (2009). Het land kustlijn in het westen aan de Middellandse Zee, grenzend aan Syrië in het noorden en oosten, alsmede naar Israël en Palestina in het zuiden.

Het land is de officiële taal is Arabisch, Frans en Engels als een minderheid.

Het landschap van Libanon bestaat uit hoge bergen en bergketens, vruchtbare valleien en vlaktes. Het hoogste punt is Qornet Es-Saouda, ligt 3090 meter boven de zeespiegel – en vormt de grens met Syrië in het noorden.

Het klimaat in Libanon is gevarieerd met een mediterraan klimaat langs de kust, steppeklimaat tegen Syrië en bergklimaat in berggebieden – waar de neerslag valt als sneeuw in de winter.

De hoofdstad en grootste stad van Libanon Beirut, waarin de bewoners heeft 1,8 miljoen euro.Beiroet is gelegen ten westen van het land en is een van de belangrijkste havens in het Midden-Oosten. De stad is ook het land op het terrein van economie, cultuur en commercie. Beiroet heeft vele bezienswaardigheden, galeries en musea – evenals uitstekende winkelmogelijkheden en een gevarieerd uitgaansleven.

Andere belangrijke steden in het land is Tripoli, Zahle, Sidon en Tyrus.

Libanon heeft veel te bieden voor toeristen, met inbegrip van archeologische en historische sites, prachtige stranden langs de kust, net als het prachtige en gevarieerde landschap.

De belangrijkste luchthaven van Libanon, Rafik Hariri internationale luchthaven ligt op 9 km ten zuiden van de hoofdstad.Vanaf hier zijn er rechtstreekse routes naar dergelijke FrankfurtLonden en Parijs.

Autohurengids.nl heeft een brede selectie van huurauto’s in Libanon. Onze motor vergelijkt de prijzen van verschillende bedrijven en daarmee zorgt ervoor dat u de klant lage prijzen.

Autoverhuur bestemmingen