Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Klaipeda

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Klaipeda zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Klaipeda mini-gids

Autoverhuur Klaipeda
Autohuur Klaipeda

Klaipeda ligt bij de ingang van Kurisches Lagoon aan de Baltische Zee, in het noordwesten Lituauen. De stad is de derde grootste stad van Litouwen met 192.000 inwoners. Vanaf hier de ferry naar Kiel en Sassnitz in Duitsland en Karlshamn in Zweden.

Klaipeda werd opgericht door de Duitse ridders zwaard in 1253 toen de stad werd genoemd Memel. In 1328 kwam het onder de Duitse Orde, en in 1500 was de stad een belangrijke handelsstad. In 1919 Klaipeda werd onder geallieerd bestuur, Litouwen en in 1923 annexeerde de stad. Klaipeda is de toegangspoort tot de Koerse Spit, een oppervlakte van bijna 100 km van de zandstranden. Dit zijn tien minuten met de boot van de oude haven, hier is de oude zeilschip, Meridian, en een maritiem museum.   De stad is beroemd om zijn talrijke beeldhouwwerken van de kunstenaar Annchen von Tarau. Klapipeda heeft ook een fotogalerij.

Klaipeda Airport ligt op 6 km van Klaipeda, en Palanga International Airport met een aantal vluchten is 30 mijl afstand.