Autoverhuur Lithouwen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lithouwen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lithouwen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lithouwen mini-gids

Lithouwen
Autohuur Lithouwen

Litouwen ligt in Noord-Europa, en heeft 3,5 miljoen inwoners (2009). Het land heeft kustlijn aan de Baltische Zee in het westen, grenst aan Letland in het noorden, Wit-Rusland in het oosten en Polen in het Zuiden.Litouwen heeft tevens grenst aan de Kaliningrad in het zuiden – een kleine Russische administratieve districten.

Het landschap in Litouwen bestaat uit vlakke vlakte met bossen, meren en morenen. Het hoogste punt is Aukštojas Hill, gelegen 294 m.

Het klimaat is een mengsel van maritieme en continentale – met matig koude, vochtige winters en koele zomers.

De hoofdstad van Litouwen Vilnius, ligt ten zuidoosten van het land door de rivier de Neris.De stad heeft 550.000 inwoners (2009). Vilnius is het land met de administratieve en commerciële centrum en werd genoemd als   Culturele Hoofdstad van Europa in 2009.Hier zijn verschillende historische bezienswaardigheden, goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Andere belangrijke steden in Litouwen KaunasKlaipeda, Siauliai en Panevezys.

Klaipeda is gelegen aan de westkust en het land is enige haven stad – met een veerverbinding om dergelijke Duitsland en Zweden.

De belangrijkste luchthaven in Litouwen is Vilnius International Airport, gelegen op 7 km ten zuiden van de hoofdstad.

Autohurengids.nl het aanbieden van lage tarieven op autohuur in Litouwen en Riga. Probeer onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en sta versteld van de lage prijzen en goede selectie.