Autoverhuur Luxemburg

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Luxemburg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Luxemburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Luxemburg mini-gids

Luxemburg
Autohuur Luxemburg

Luxemburg ligt in Noordwest-Europa, begrensd door België in het westen, Frankrijk in het zuiden en Duitsland naar het oosten.Het land – dat is een van de kleinste in Europa – heeft 491.800 inwoners (2009). Luxemburg heeft drie officiële talen: Frans en het Duits Luxemburgs.

Het landschap wordt gekenmerkt door beboste heuvels en bergruggen, rivieren en vlakten. Het hoogste punt is Kneiff – gelegen 560 m. Het land is de grootste rivier de Moezel – met zijn zijrivieren Sauer en Our. Langs de oevers van deze rivieren zijn veel van de middeleeuwse kastelen van het land.

Luxemburg heeft een gematigd continentaal klimaat, met milde temperaturen en gematigde neerslag. De winters zijn vaak koud en sneeuw, terwijl de zomers zijn vochtig en mild.

De hoofdstad, genaamd gewoon de stad Luxemburg, en het is vaak gewoon “Staad” (de stad). Luxemburg-stad ligt ten zuiden van de rivieren gelegen Alzette en de Petrusse. De hoofdstad heeft 84.000 inwoners (2009), en is de zetel van verschillende EU-instellingen – met inbegrip van het Europees Hof van Justitie en het Europees Parlement. De stad was Culturele Hoofdstad van Europa in 2007.

Andere belangrijke steden in Luxemburg is Esch-sur-Alzette, Echternach, Dudelange en Differdange.

Luxemburg heeft goede vervoersverbindingen. Wegennet is sterk gemoderniseerd in de afgelopen jaren – met de snelwegen naar de buurlanden.

Het land is de belangrijkste luchthaven Luxemburg – Findel International Airport, gelegen 6 km ten noorden van het centrum van de hoofdstad.

Autoverhuur bestemmingen