Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ohrid

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ohrid zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ohrid mini-gids

Autoverhuur Ohrid
Autohuur Ohrid

Ohrid is gelegen in het zuidwesten van Macedonië Ohrid op de oevers.Het meer is in West-Europa de tweede grootste. Ohrid is vlakbij de grens met Albanië, en is 695 meter boven de zeespiegel, tussen de 2800 meter hoge berg.

Ohrid is beroemd om zijn oude kerken en kloosters en is een religieus centrum. St. Sofia Kerk uit de 1100’s is de vierde basiliek in dezelfde plaats. Het heeft eerder dienst gedaan als moskee, en heeft ’s werelds grootste fresco collectie uit de 1100S. St. Bogorodica Perivlepta kerk uit de 1300s heeft ook fresco’s. Ohrid is de stad op de UNESCO World Heritage cultureel en natuurlijk erfgoed. Volgens archeologische vondsten, Ohrid is een van de oudste nederzettingen in Europa. Het meer is drie miljoen jaar oud. Het cyrillische alfabet is afkomstig uit het gebied, en de eerste universiteit van Europa werd hier. Pelgrims komen hier naar St. Clement’s graf te bezoeken. In juli van elk jaar hier te ontmoeten in de wereld elite in het zwemmen.   Ohrid Summer Festival organiseert en drama festival in eind juli en begin augustus.

Ohrid International Airport, de apostel Paulus over gaat. zeven kilometer van het centrum.