Autoverhuur Macedonië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Macedonië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Macedonië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Macedonië mini-gids

Autoverhuur Macedonië
Autohuur Macedonië

Republiek Macedonië is gelegen in Zuidoost-Europa en heeft 2 miljoen inwoners. Het land heeft geen kustlijn, maar grenst aan Servië en Kosovo naar het noorden,Bulgarije in het oosten, Griekenland naar het zuiden en Albanië in het westen.

Het land de officiële taal is Macedonische (en in het Albanees).

Macedonië is een bergachtig land met bossen, valleien en meren. De hoogste berg is de Mount Korab, dat is 2764 m. De rivier stroomt door Vardar land centrale gebieden in de zuidelijke richting – naar Griekenland. Macedonië heeft zowel een mediterraan klimaat en een continentaal klimaat met hete, droge zomers en koude winters.

De hoofdstad Skopje is gelegen ten noorden van het land door de rivier Vardar, en heeft ongeveer 507.000 inwoners.Skopje is het land de politieke, culturele, economische en academische centrum van het land. Skopje is in opkomst als een moderne stad, en heeft vele historische monumenten en bezienswaardigheden.

Andere belangrijke steden, Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar en Prilep.

Stad van Ohrid, gelegen aan het meer van Ohrid in het zuidwesten van land, het land van de belangrijkste toeristische gebied – met zandstranden en het aangename klimaat. Opgericht in 600, en heeft verschillende historische bezienswaardigheden. Zowel de stad en het meer is genoteerd op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst (zowel voor haar natuurlijke en culturele erfgoed). grootste luchthaven van Macedonië tweede is hier – Ohrid de apostel Paulus Airport.

Het land is de belangrijkste internationale luchthaven van Skopje Alexander de Grote Airport, gelegen net buiten de hoofdstad.

Selecteer uw bestemming in Macedonië in de zoekmachine en zoek de prijzen van auto’s van meerdere aanbieders. Alle prijzen op autohuur exclusief verzekering en onbeperkt aantal kilometers.

Autoverhuur bestemmingen