Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kuala Lumpur Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kuala Lumpur Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kuala Lumpur Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kuala Lumpur Luchthaven
Autohuur Kuala Lumpur Luchthaven

Kuala Lumpur Airport (KUL), ook bekend als de KLIA, gelegen op 55 km ten zuiden van Kuala Lumpur. Het is mogelijk om van de luchthaven en Kuala Lumpur met de trein en bus. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, is het Kasina Baru, Hertz, hypotheekrente van een auto, Mayflower, INSAS, de Stille Oceaan een auto huren en Avis.

29.682.093 passagiers een bezoek aan de Kuala Lumpur International Airport in 2009. De belangrijkste basis van Malaysia Airlines, MASkargo, AirAsia en AirAsia X. De luchthaven is nieuw en werd in 1990 gebouwd en is nog in ontwikkeling. Kuala Lumpur International Airport is vereerd met diverse onderscheidingen in 2009, was het Skytracks award voor wordt de 4 beste luchthaven in de wereld.

Kuala Lumpur International Airport heeft een zeer goede selectie van verschillende winkels, cafes, bars en restaurants. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, draadloos internet, speelkamer voor de kinderen, het gebed, massage en apotheken. De Plaza Premium Lounge heeft alle nodige zakelijke faciliteiten. KLIA Pan Pacific Hotel en Airside Transit Hotel is gelegen op de luchthaven.