Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kuala Lumpur

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kuala Lumpur zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kuala Lumpur mini-gids

Autoverhuur Kuala Lumpur
Autohuur Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de Maleisische hoofdstad en grootste stad.Ongeveer 1,4 miljoen mensen wonen in het centrum, terwijl 3,8 miljoen wonen in het grootstedelijk gebied.Kuala Lumpur is gelegen op Klang rivier, CA. 40 km van de kust en 320 kilometer ten noordwesten van Singapore.

Kuala Lumpur staat bekend voor het feit dat sommige van de hoogste gebouwen ter wereld, 310 meter hoog Maleisië Telecom gebouw, 382 meter hoog Plaza Rakyat en de 450 meter hoge Petronas Twin Towers tvillingskyskraperen. Er is een voetgangersbrug 170 meter boven de grond tussen de torens. Kuala Lumpur, het land financieel centrum. In het gebied aan de Gouden Driehoek is gelegen winkelcentra, cafes en hotels. Kuala Lumpur heeft de dierentuin, de Islamitische Kunst Museum, moskeeën en aquarium met tropische vissen 5000. Dit is ook een van de grootste winkelcentra: Berjaya Times Square.

Kuala Lumpur Airport ligt 50 km ten zuidwesten van Sepangdistriktet Kuala Lumpur.