Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Penang

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Penang zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Penang mini-gids

Autoverhuur Penang
Autohuur Penang

Penang is een eiland gelegen aan de westkust van het Maleisisch schiereiland, in het noordwesten van Maleisië. Hoofdstad van het eiland is George Town. Hier leeft de 200.000 inwoners, terwijl het eiland heeft een totaal van 1,2 miljoen inwoners. Penang heeft een grote haven en heeft een treinverbinding naar de hoofdstad enThailand. Een van de langste bruggen ter wereld, Penang Bridge, een spanwijdte van 8.4 km, het koppelen van het eiland naar het vasteland.

Penang is misschien het best bekend om zijn curry gerechten en prachtige stranden. Penang gebied is matparadis Maleisië en het eiland dankt zijn naam aan iets eetbaars gewoon een moer. Onder de specialiteiten van het eiland met gerechten zoals zalm en Penang Nasi Kander. Penang is een van de grootste boeddhistische tempels in Zuidoost-Azië, de Kek Lok Si tempel van tienduizend Boeddha torens. Bezoekers kunnen een minifunicular te komen naar Penang Hill, met een panoramisch uitzicht over Penang Bridge en Georgetown. Penang heeft ook bezienswaardigheden zoals de botanische tuinen, en een Dragon Boat Festival

Bayan Lepas Penang International Airport ligt op 24 km van George Town aan de zuidoostkust van het eiland.