Autoverhuur Thailand

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Thailand

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Thailand zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Thailand mini-gids

Thailand
Autohuur Thailand

Thailand is in Zuidoost-Azië en heeft 65,9 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Laos, Cambodja, Maleisië en Myanmar (voorheenBirma). Thailand heeft verder kust naar de Golf van Thailand (Golf van Thailand) in het oosten en de Andaman Zee in het westen – die deel uitmaakt van de Indische Oceaan.

Het landschap bestaat uit bergen in het noorden, Khoratplatået het oosten, de vlakte van de centrale onderdelen en het Maleisisch schiereiland in het zuiden – waar de Midden-en noord-oostelijke deel behoort tot Thailand. De hoogste piek is de Doi Inthanon, die is 2565 m.

Thailand heeft een tropisch moesson klimaat met meer dan 20 graden Celsius gedurende het hele jaar.

De hoofdstad Bangkok is het land de grootste stad met 7,1 miljoen inwoners (2009).Grootstedelijke regio heeft ongeveer 12 miljoen mensen. Bangkok is gelegen aan de rivier Chao Phraya – 40 km ten noorden van de Golf van Thailand en is een van de belangrijkste financiële centra van Zuidoost-Azië. Bangkok is een populaire toeristische bestemming met meer dan 15 miljoen bezoekers per jaar. Stadsbeeld wordt gedomineerd door wolkenkrabbers, en Bangkok heeft enkele van de beste hotels ter wereld, evenals uitstekende mogelijkheden om te winkelen – met meer dan 250 winkelcentra en warenhuizen. Een bekende toeristische attractie in Bangkok Wat Phra Kaew – een boeddhistische tempel uit 1782 – die kenmerkend is met zijn vele spits.

Andere grote steden: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Mai en Phuket.

Bij de kust van Midden-en Zuid-Thailand is lang en uitnodigende stranden, grote hotels en kristal helder water. De beroemde en toeristische-vriendelijke Phuket biedt een paradijs strand, goede winkels en een bruisend nachtleven.

De belangrijkste luchthaven in Thailand’s Suvarnabhumi Airport, ligt 25 km ten oosten van de hoofdstad.(De luchthaven wordt ook wel “New Bangkok International Airport”).

Het land is na drukste luchthaven van Phuket International Airport, gelegen ca. 30 km van Phuket stadscentrum.

Autohurengids.nl biedt autohuur op alle de meest populaire toeristische bestemmingen in Thailand. Prijzen voor autohuur inclusief verzekeringen. Volledige verzekering kunnen ook worden geboekt en betaald ter plaatse, zodat u geen recht op aftrek doen als er iets moet gebeuren.