Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fez

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fez zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fez mini-gids

Autoverhuur Fez
Autohuur Fez

Fez is gelegen in Marokko op elvenOued Fes, waar de rivier loopt langs de Oued Sebou.Ca. miljoen mensen wonen in de stad die een belangrijk handelscentrum.

De stad is misschien het best bekend voor de vaststelling van hoofddeksels die naam draagt zijn.Rivier Oued Fès scheidt de nieuwe stad in het zuidwesten, Fès el-Jedid van de oude stad van Fes el-Bali in het noorden. Beide gebouwen zijn omringd door muren met smalle straatjes. De belangrijkste handelspartners van het hoofdkwartier in de oude stad. Hier ligt de grote Qarawiyin Moskee met zijn 14 poorten, de oudste in Afrika, en de Heilige Moskee Mulaj Idris. De beroemde islamitische universiteit, opgericht in 859 wordt geassocieerd met   Qarawiyin Moskee.De oude stad staat op de UNESCO lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. De stad Fes el-Jedid werd gesticht in de jaren na 1200. Hier is een paleis van de Sultan, Joodse wijk en een grote moskee.

Fes-Saïss luchthaven is ca. 12 km buiten de stad Fez.