Autoverhuur Marokko

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marokko

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marokko zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marokko mini-gids

Autoverhuur Marokko
Autohuur Marokko

Marokko is gelegen in het noordwestelijke deel van Afrika, en heeft kustlijn langs de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan. Het land, dat met een inwonertal van 32,7 miljoen euro, heeft ook een gemeenschappelijke grens   Algerije en de Westelijke Sahara.Binnen eigen grenzen van Marokko zijn ook de twee Spaanse enclaves Ceuta en Mellilla.

Grote bergketens domineren het interieur van Marokko – uit het Rifgebergte in het noorden tot het Atlas-gebergte, dat zich uitstrekt van het centrum van het land naar de Sahara woestijn. De hoogste piek, Jbel Toubkal, is 4165 m.

Het klimaat in Marokko is zeer divers. Langs de kust – zowel in het noorden en westen – het is een gematigde zone die wordt beïnvloed door een mediterraan klimaat.Zowel het binnenland en langs de kust, de droge wind uit de Sahara, waardoor zeer hoge temperaturen – in feite tot 45 graden C. Boven in het Atlas-gebergte, het kan echter koud weer en sneeuwstormen zijn niet ongewoon.

De meeste van de grotere steden van het land ligt langs de Atlantische kust. Dit omvat de hoofdstad Rabat (1,7 miljoen inwoners) en grootste stad van Marokko,Casablanca (3,1 miljoen inwoners).Andere belangrijke kuststeden zijn Agadir en Tanger (waar u kunt zien in het weer duidelijk over naar Gibraltar en Spanje ).Miljoen steden Fes en Marrakech, maar verder landinwaarts.

grootste luchthaven van Marokko is Aeroport International de Mohammed V, en is gevestigd in Casablanca.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur in heel Marokko. Probeer onze zoekmachine om de lijst met beschikbare auto’s en prijzen te zien.