Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marrakech

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marrakech zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marrakech mini-gids

Autoverhuur Marrakech
Autohuur Marrakech

Marrakech, Marokko is de vierde grootste stad. 861.000 mensen wonen in de stad die ligt in de innerlijke Marokko in de uitlopers van het Atlasgebergte op de 465 meter.

Marrakech is misschien wel het meest bekend om de kleurrijke markt Djema el-Fna in de oude stad. Marrakech is opgericht in 1062 en is een van de vier van het land koninklijke steden. oude stad van Marrakech met zijn labyrinten zijn op de UNESCO-lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. Het is omgeven door een muur. Hier de Koutoubia-moskee die werd begonnen in 1184 De moskee heeft een 68 meter hoge toren. In de oude stad is ook een citadel, het mausoleum en een paleis van de Sultan was begonnen in de jaren na 1200. Marrakech is een goed uitgangspunt voor excursies naar de Sahara woestijn of het Hoge Atlas gebergte. Het zuiden en oosten van de stad zijn meer olijf-en palmbomen. Bezoekers kunnen ook een wandeling naar een Turks bad.

Marrakech-Menara Airport is zes kilometer buiten Marrakech.