Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rabat

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rabat zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rabat mini-gids

Autoverhuur Rabat
Autohuur Rabat

Rabat is de hoofdstad van Marokko. Rabat ligt aan de westkust, de rivier Bou-Regregs stopcontact in de Atlantische Oceaan, ten noorden van Casablanca.1.6 miljoen inwoners woont in Rabat.

Rabat is opgegroeid rond een klooster gesticht door de Almohaden even in de 1100S. Rabat heeft een aantal middeleeuwse gebouwen, muren uit de 1100’s en de 44 meter hoge toren Hasan, de moskee uit de jaren na 1200. Dit is ook Oudaya Kasbah, die een muur met een grote haven heeft, het laatste deel van de 1100S. De stad diende als steunpunt tijdens de gevechten tegen de christenen in Spanje. Onder het Franse protectoraat en groeide snel en de stad is sterk beïnvloed door de Franse cultuur. In het European New Town, kunnen bezoekers van de sultan paleis en de koninklijke moskee. Ten zuiden van Rabat is Chelles met verschillende ruïnes die 2500 jaar teruggaan in de tijd. De stad heeft verschillende musea Art Museum en het archeologisch museum en vele cafes waar bezoekers kunnen doen wat de locals: drinken muntthee en bekijk het leven.

Aeroports de Rabat ligt in Rabat Sale tvillingby, acht kilometer van Rabat.