Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cozumel

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cozumel zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cozumel mini-gids

Autoverhuur Cozumel
Autohuur Cozumel

Cozumel is een eiland in de Caribische Zee, voor de oostkust van de Yucatán. Vijftigduizend inwoners leven op het eiland, dat behoort tot de staat Quintana Roo. Het is ca. 47 km lange en 14 kilometer breed. 72.000 live in Cozumel. Hier zijn auto-ferry naar Calica, ten zuiden van Playa del Carmen.

Cozumel is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Mexico en is een populaire cruise bestemming. De hoofdstad van Cozumel is San Miguel heeft een 271 meter lange pier die gelijktijdig is geschikt voor twee cruiseschepen. Hier zijn de prachtige stranden die goed geschikt zijn voor duiken en snorkelen. Verscheidene exploitanten duik kunt nemen bezoekers op de riffen uit Cozumel kust. Bezoekers kunnen ook een scooter huren, vissen of een uitstapje maken met een mini-onderzeeër. Van Cozumel zijn er meerdere excursies naar de Maya archeologische vondsten zoals San Gervasio, ten noorden van de Carretera Transversal, of de Maya-sites in de buurt van El Cedral dorp.

Luchthaven Cozumel luchthaven is drie kilometer buiten het centrum.