Autoverhuur Mexico

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Mexico

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mexico zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mexico mini-gids

Mexico

Autohuur Mexico

Mexico, die ongeveer heeft. 111 miljoen inwoners, is het zuidelijkste land in Noord-Amerika. In het noorden grenst het aan de Verenigde Staten – en in het zuiden van de Centraal-Amerikaanse staten Guatemala en Belize.Anders, Mexico een lange kustlijn aan de Stille Oceaan in het westen en de Golf van Mexico naar het oosten. Het land de officiële taal is Spaans, maar de levering is ook een variëteit van minderheidstalen.

Mexico heeft een enorm gebied – bijna 2 miljoen km2. Bijgevolg, meerdere soorten klimaat vertegenwoordigd. In het noorden vinden we dus woestijnklimaat, terwijl in het zuiden zijn grote bosgebieden met een tropisch klimaat. Anders, de kustgebieden in het oosten en het westen en vervolgens geteisterd door zware orkanen.

Delen van Mexico is een berg – de hoogste berg, de Pico de Orizala, is ca. 5700 m. Er zijn ook een aantal grote rivieren in het land – waar de langste, die uitmondt in de Golf van Mexico, vormt de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten . In de Verenigde Staten , de Rio Grande, terwijl de Mexicanen noemen de Rio Bravo.

De hoofdstad, Mexico City , is – met een bevolking van ongeveer 20 miljoen – een van ’s werelds grootste steden.Er zijn ook een tiental andere steden in Mexico met meer dan 1 miljoen inwoners. De grootste van deze is Guadalarja (4,4 miljoen inwoners), Monterrey (4 miljoen inwoners) en Puebla (2,7 miljoen inwoners).

Mexico’s grootste luchthaven – Benito Juarez International Airport – City ligt net ten noorden van Mexico.Een ander vliegveld met veel verkeer zijn Hermanos Serdán International Airport, net buiten Puebla.

.Selecteer de bestemming in de zoekmachine over voor een lijst met beschikbare huurauto’s.

Nederlands