Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hermosillo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hermosillo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hermosillo mini-gids

Autoverhuur Hermosillo
Autohuur Hermosillo

Hermosillo is de hoofdstad van de staat Sonora, gelegen in het noordwesten van Mexico. Hermosillo heeft 850.000 inwoners (2000).

Hermosillo is een populaire toeristische bestemming winter, die werd opgericht in 1700 als een Spaanse militaire basis. Van radiotoren Cerro de la Campana is een goed zicht op Hermosillo en het omliggende gebied. Andere attracties zijn onder andere het Museo de Sonora, in een oud stenen gebouw fra1897.Hier kunnen bezoekers zien de oude gevangenis cellen. Hector Espino Stadion, de thuisbasis van Mexico’s beste voetballer Hermosillo Naranjeros gelegen in Hermosillo. Een oude citadel domineert het stadscentrum. Een uur ten zuiden van de stad prachtige stranden in Bahia Kino, Hermosillo en het omliggende gebied is een mix van woestijn en bergen die goede voorwaarden voor wandelen en mountainbiken zijn. Hier kunnen bezoekers aan dieren zoals hagedissen, herten en coyotes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is generaal Ignacio Garcia Pesqueira Airport, 9 mijl buiten Hermosillo.