Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur La Paz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in La Paz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

La Paz mini-gids

Autoverhuur La Paz
Autohuur La Paz – Foto: © Paul Richter

La Paz is de hoofdstad van Baja California Sur, op de Golfo de California in Mexico. Grootstedelijk gebied La Paz heeft 200.000 inwoners (2005). Het gebied is het vierde grootste van Mexico autonome regio. La Paz is een vissershaven en een belangrijke toeristische bestemming. Hier is er een veerboot naar Mazatlan en Los Mochis op het Mexicaanse vasteland.

La Paz heeft een aantal mooie stranden en eilanden voor de kust. Playa El Tesoro is de plek voor een stille, umotorisert watersporten in een beschutte baai met een ondiepe meren.   Eilanden in de Zee van Cortez kan worden bereikt per boot. Hier is een grote zeedieren met prachtig uitzicht. In La Paz is er een actief nachtleven met nachtclubs, waar de waterkant. In coffeeshops, kunnen bezoekers een kopje koffie drinken tot diep in de nacht. La Paz biedt ook walvissen kijken en kamperen kansen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeropuerto Internacional generaal Manuel Marquez de Leeuw, net buiten de stad La Paz.