Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Manzanillo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Manzanillo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Manzanillo mini-gids

Autoverhuur Manzanillo
Autohuur Manzanillo

Manzanillo is gelegen in de staat Colima, waar het is de hoofdstad van de rivier Río Colima. Manzanillo is gelegen in de 500 meter, ca.. 50 kilometer van de Pacific Coast. 138.000 inwoners wonen in de stad (2006). Er is een spoorweg naar de haven van Manzanillo en innerlijke delen van Mexico. Harbour Town is een van Mexico’s grootste en drukste.

Manzanillo werd opgericht in 1523. De stad is bekend om zijn goede voorwaarden voor diepzee vissen, en een resort. Het is ook een populaire cruiseschip van bestemming. Bezoekers kunnen verder op de snorkel trips in Manzanillo Bay, waar sprake is van een vrachtschip dat zonk in 1959. Er zijn ook andere wrakken en riffen.In Manzanillo, is het ook goed wandelgebieden verborgen meren en watervallen die kleine dorpjes. Vanaf de toppen zijn mooi uitzicht op de Stille Oceaan. De stad heeft verschillende zeilen evenementen per jaar.  Zuiden van de stad is Las Hadas staat bekend om zijn resort.

Playa de Oro Airport ligt ongeveer 28 kilometer buiten van Manzanillo.