Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Puerto Vallarta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Puerto Vallarta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Puerto Vallarta mini-gids

Autoverhuur Puerto Vallarta
Autohuur Puerto Vallarta

Puerto Vallarta is gelegen in de staat Jalisco op de Pacific Coast. 177.000 mensen wonen in Puerto Vallarta (2005). Vanaf hier zijn er boottochten naar de kust.

Puerto Vallarta heeft prachtige stranden en verschillende vijf-sterren hotels. Veel cruiseschepen even stoppen voor een dag. Banderas Bay is een van de grootste en diepste baaien in de wereld. Hier zijn een aantal mil sjøskilpadder met stranden en dolfijnen. Er zijn goede mogelijkheden om te duiken, snorkelen en vissen. Hier zijn verschillende papaya en mango plantages, jungle en watervallen. Ten oosten van Puerto Vallarta is Sierra Madre-gebergte. Bezoekers kunnen gaan wandelen in de bergen, golfen, paardrijden, zeilen en kite. De stad heeft een oud stadje met veel kunstgaleries. In Puerto Vallarta is er een botanische tuin. In november, het festival met kookcursussen, wijn en tequila proeverij, en elementen van de kunst.

Gustavo Diaz Ordaz International Airport ligt vijf kilometer ten zuiden van Puerto Vallarta.