Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Podgorica

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Podgorica zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Podgorica mini-gids

Autoverhuur Podgorica
Autohuur Podgorica

Podgorica is gelegen in het zuidwestelijke deel van Montenegro, met slechts een uur rijden naar de kuststeden in het westen grenzend aan de Adriatische Zee.Door de stad stroomt de rivier Moraca rivieren, Ribnica, Zeta, Sitnica en Cijevna rivier en Podgorica is ongeveer 20 km van de rivier Moraca uitlaat gelegen in het Meer van Shkodër. Podgorica is de hoofdstad van Montenegro en van het land cultureel en economisch centrum van. Dit is ook de grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 135, 000 (2008).

Ruimte en de stad heeft een lange geschiedenis en was een belangrijke stad vanwege haar strategische ligging. De meeste van de historische gebouwen werden verwoest tijdens de 2de De Tweede Wereldoorlog en het stedelijke landschap heeft een zeer moderne uitstraling. Enkele historische gebouwen zijn nog steeds om te zien, waaronder de Turkse oude stad met zijn smalle straatjes. St. George’s kerk werd gebouwd op 900-nummer en kan gezien worden op de hoogte van Gorica.Podgorica biedt diverse musea zoals de historische stad Podgorica Museum en Modern Art Gallery.

Podgorica Airport is ca. 10 km buiten het stadscentrum en biedt internationale vluchten.