Autoverhuur Montenegro

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montenegro

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montenegro zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montenegro mini-gids

Autoverhuur Montenegro
Autohuur Montenegro

Montenegro is een klein land met een relatief bescheiden bevolking (672.000), gelegen in het deel van Zuidoost-Europa, die meestal bekend staat als de Balkan. Het land werd een onafhankelijke staat zo laat als in 2006. Bewoners kozen wanneer – door middel van een referendum – om te breken met de voormalige Unie met de buurlanden Servië.

Natuur in Monenegro is zeer heuvelachtig, en het interieur bestaat voornamelijk uit een bergachtig landschap, waar de hoogste piek – Zlá Kolata – ligt 2534 m boven de zeespiegel Tussen de bergen zijn de diepe dalen en kloven – en enkele grote meren. Het land heeft ook een CA. 290 km lange kustlijn langs de Adriatische Zee – en hier zien we een van de langste stranden van Balkan – Velika Plaza (13 km). Anders grenzen Montenegro aan KroatiëBosnië-HerzegovinaServië, Kosovo en Albanië.

De hoofdstad van Podgorica heeft ca.144.000 inwoners. Andere belangrijke steden zijn Niksic en Pljevlja – terwijl aanzienlijk Bar is de belangrijkste havenstad van Montenegro.

De drukste luchthaven in Montenegro is Aerodrom Tivat, gelegen aan de baai van Kotor. Dat is waar de meeste toeristen komen naar op vakantie aan de Adriatische kust. Er is ook een internationale luchthaven aan de rand van de hoofdstad – Aerodrom Podgorica.

Zoek en vind goedkope prijzen voor autohuur in Montenegro in de zoekmachine hierboven. Reserveren is eenvoudig en je krijgt een coupon ontvangen met een bevestiging binnen een paar uur na bestelling.

Autoverhuur bestemmingen