Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Windhoek

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Windhoek zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Windhoek mini-gids

Autoverhuur Windhoek
Autohuur Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië en heeft een centrale ligging in het land.De stad ligt op een heuvel, dat ligt op ongeveer 1700 meter boven de zeespiegel. Dit is de grootste stad en het commerciële centrum in Namibië, en in 2007 de bevolking gemeten op bijna 270 000 De stad werd gebouwd in de jaren 1800 en was de hoofdstad van Duits Zuidwest-Afrika 1892 tot 1915.

Windhoek draagt nog steeds het stempel van de Duitse regel, en de architectuur is verdeeld tussen de moderne gebouwen en de Duitse kolonie site. Niet alleen de architectuur getuigt van de Duitse invloed, maar u kunt een bezoek brengen Duitse restaurants en vele spreken ook Duits. Christuskirche is een prachtige kerk die werd gebouwd in de late 1800’s, en St. George’s Cathedral is een van de kleinste kathedralen in Zuid-Afrika. Alte Feste & State Museum is een van de beroemdste musea in Windhoek die zich bezighoudt met de geschiedenis.

Hosea Kutako International Airport heeft een van ’s werelds langste start-en landingsbanen en ligt ongeveer 45 km buiten de stad.