Autoverhuur Namibië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Namibië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Namibië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Namibië mini-gids

Autoverhuur Namibië
Autohuur Namibië

Namibië ligt in het zuidwestelijke deel van Afrika – aan de Atlantische kust. Het land heeft 2,1 miljoen inwoners (2009) en wordt begrensd door Angola en Zambia in het noorden, Botswana naar het oosten en Zuid-Afrika, in het zuiden.

Namibië landschap bestaat grotendeels uit woestijn gebieden, savannes en bergketens. Het hoogste punt is de Königstein, dat is 2606 m. Het land is vooral een subtropisch klimaat, maar in het noordoosten heerst een tropisch klimaat riem. Er zijn grote verschillen in temperatuur tussen dag en nacht in Namibië, waar de dagen zijn warm – vaak meer dan 25 graden Celsius – en ’s nachts kan de temperatuur dalen tot onder het vriespunt.

De hoofdstad van Windhoek is gelegen in het land en heeft 316.000 inwoners (2010).Windhoek is de politieke, Namibië’s economische en culturele centrum – en een belangrijk knooppunt. De stad is omgeven door bergen en kliffen. Grootste toeristische bezienswaardigheid in de hoofdstad “Oude Fort” – een fort gebouwd in 1890 – die vandaag de dag huisvest het Nationaal Museum van Namibië.

Andere belangrijke steden in het land is Luderitz, de haven van Walvis Bay, Rundu, Keetmanshoop en Swakopmund.

De belangrijkste luchthaven van Namibië is Hosea Kutako International Airport, gelegen 45 km ten oosten van de hoofdstad.

Boek een huurauto in Namibië en Windhoek tegen lage prijzen. Autohurengids.nl vergelijk meerdere autoverhuurbedrijven in een keer en vind de laagste prijs.

Autoverhuur bestemmingen