Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Rotterdam

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rotterdam zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rotterdam mini-gids

Autoverhuur Rotterdam

Autohuur Rotterdam

Rotterdam is in Nederland de tweede grootste stad en de grootste zeehaven.Gelegen aan de rivier de Ratten verstrijken van de Nieuwe Maas, en heeft meer dan 50 km kade. Hier is een ferry naar Kingston upon Hull en Harwich Verenigd Koninkrijk. 600.000 mensen wonen in de stad die 25 km van de zee. Met de voorsteden, de totale populatie van 1,2 miljoen.

Rotterdam staat bekend om de handel en de scheepvaart centrum worden. Opgericht in de jaren 1200 en groeide snel na de Nieuwe Waterweg werd voltooid in 1872.Onder 2 De Tweede Wereldoorlog grote delen van de stad verwoest, en het centrum van de stad werd herbouwd in modernistische stijl. Rotterdam heeft een zoölogische en botanische tuinen, kunst academie en museum in aanvulling op attracties zoals het Museum Boymans van Beuningen met een rijke collectie van de Nederlandse kunst. Rond 2000 werd vastgesteld kunstmatige stranden langs de rivier de Nieuwe Maas. Hier kunnen de bezoekers springen in tandem of genieten van de zandstranden.

Rotterdam Airport BV is gelegen op 20 minuten buiten het centrum van Rotterdam.

Nederlands