Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Auckland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Auckland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Auckland mini-gids

Autoverhuur Auckland
Autohuur Auckland

Auckland is de Nieuw-Zeelandse’s grootste stad met ongeveer een miljoen inwoners.Harbour Town is gelegen op het noordelijke deel van Noord-Eiland. 375.000 wonen in het centrum van de stad, tussen Waitemata Harbour en Manukau Harbour.

Auckland is een van de grootste steden ter wereld zeilen, en staat bekend als de City of Sails, precies omwille van de vele zeilboten die hier leven. Van Sky Tower, de hoogste vrijstaande toren op het zuidelijk halfrond, met zijn 328 meter, heeft een goed uitzicht over de stad en de haven. Auckland heeft ook de grootste concentraties van de inheemse Maori in Nieuw-Zeeland en het Auckland Museum, kunnen de bezoekers leren over de Maori cultuur en tradities.De stad heeft andere attracties, zoals de Auckland Zoo waar dergelijke kunt zien dat de Kiwi vogel, en Waitakere stranden ten noorden van Auckland, een paar te noemen. Bezoekers kunnen ook em boottocht naar het vulkanische eiland Rangioto.

Auckland International Airport is gelegen in het zuidelijke district van Mangere ca. 18 km buiten het centrum.