Autoverhuur Nieuw-Zeeland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nieuw-Zeeland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nieuw-Zeeland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nieuw-Zeeland mini-gids

Nieuw-Zeeland
Autohuur Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een eiland natie ligt in de zuidwestelijke Stille Oceaan, en heeft 4,2 miljoen inwoners (2009). Het land bestaat uit twee grote eilanden – North Ijsland en South Ijsland, alsmede enkele kleinere eilanden. Nieuw-Zeeland is een geografisch geïsoleerd land, en de dichtstbijzijnde ‘naaste’ is Australië, dat is gevestigd km 2000.

Ongeveer 3 miljoen mensen wonen in het Noord-Eiland, terwijl 1 miljoen mensen wonen in het Zuid-Eiland. Er is een ferry-verbinding tussen de twee belangrijkste eilanden.

Nieuw-Zeeland heeft een multiculturele natie, en de officiële taal is Engels. Het landschap bestaat uit fjorden, met sneeuw bedekte bergen, rivieren, geisers, vulkanen, regenwouden en stranden. De hoogste top is Mount Cook (3754 m), gelegen op het Zuidereiland. North Ijsland is minder bergachtig, maar hier is de actieve vulkaan Mount Ruapehu ..

Nieuw-Zeeland heeft een unieke flora en fauna, evenals vele nationale parken.

Het land heeft een subtropisch klimaat in het noorden, met lange, hete zomers en korte, milde winters.Het zomerseizoen duurt van november tot april. In bergachtige gebieden met een koud klimaat met temperaturen onder nul in de winter. Een meer gematigd klimaat in het zuiden.

De hoofdstad, Wellington, ligt op de zuidpunt van het Noordereiland en heeft 385.600 inwoners in het grootstedelijk gebied (2008).Wellington heeft vele culturele en historische gebouwen – evenals musea, kunstgalerijen en de jaarlijkse festivals. De stad is ook bekend voor zijn film en theater industrieën.

Wellington is het land 3 grootste stad van Auckland (die ten noorden van het Noordereiland en 1,2 miljoen in het grootstedelijk gebied) en Christchurch (de grootste stad op het Zuidereiland met 350.000 inwoners)

Nieuw-Zeeland heeft de internationale vliegvelden in de steden van Wellington, Auckland en Christchurch. Het land de grootste en drukste luchthaven Auckland International Airport, gelegen 20 km ten zuiden van de stad.

Autohurengids.nl biedt autohuur bij de meeste toeristische bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Bij het bestellen via Autohurengids.nl bent u verzekerd van een lage prijs op de auto omdat we meerdere providers te vergelijken.