Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Taupo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Taupo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Taupo mini-gids

Autoverhuur Taupo
Autohuur Taupo

Taupo ligt net naast een van de meest bezochte attracties van Nieuw-Zeeland: Huka watervallen op de rivier Wakato. Lake Taupo Museum and Art Gallery heeft tentoonstellingen van de Maori’s, vulkanische en historische focus. Een Maori ontmoetingsplaats, is ook hier gereconstrueerd. Tauhara berg ligt in het zuiden van Taupo, en kan beklommen worden door te klimmen. De stad biedt ook verschillende high-flying activiteiten, zoals parachutespringen, helikoptervluchten, in aanvulling op het lopen. De vulkanische activiteit is net ten noorden van de stad in Wairakei Tourist Park, gelegen waar bezoekers kunnen een goed begrip van de vulkanische zone van het gebied te krijgen. Taupo arrangeert ook eco-reizen naar Pureora Forest Park en vertelt hoe maorerne gebruikt bossen. Aan de andere kant, houdt u de Taupo land de grootste motor evenement, A1 Grand Prix in januari.

Auckland International Airport ligt op 128 km van Taupo.