Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Taupo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Taupo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Taupo mini-gids

Autoverhuur Taupo

Autohuur Taupo

Taupo ligt net naast een van de meest bezochte attracties van Nieuw-Zeeland: Huka watervallen op de rivier Wakato. Lake Taupo Museum and Art Gallery heeft tentoonstellingen van de Maori’s, vulkanische en historische focus. Een Maori ontmoetingsplaats, is ook hier gereconstrueerd. Tauhara berg ligt in het zuiden van Taupo, en kan beklommen worden door te klimmen. De stad biedt ook verschillende high-flying activiteiten, zoals parachutespringen, helikoptervluchten, in aanvulling op het lopen. De vulkanische activiteit is net ten noorden van de stad in Wairakei Tourist Park, gelegen waar bezoekers kunnen een goed begrip van de vulkanische zone van het gebied te krijgen. Taupo arrangeert ook eco-reizen naar Pureora Forest Park en vertelt hoe maorerne gebruikt bossen. Aan de andere kant, houdt u de Taupo land de grootste motor evenement, A1 Grand Prix in januari.

Auckland International Airport ligt op 128 km van Taupo.

Nederlands