Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wellington

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wellington zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wellington mini-gids

Autoverhuur Wellington
Autohuur Wellington

Wellington is Nieuw-Zeeland hoofdstad en de tweede grootste stad.Wellington is gelegen op de zuidpunt van het Noordereiland door Cook Strait. Ca. 178 000 inwoners wonen in het centrum en ca. 398.000 in het grootstedelijk gebied.

Wellington is bekend door zijn film en theater industrieën. Opgericht in 1840, en is de hoofdstad verplaatst 1865. Het land is Nationaal Museum is hier gevestigd, het Museum van Nieuw-Zeeland Symphony Orchestra, Nieuw-Zeeland Symphony Orchestra en het ballet ook is hier gevestigd, dus de stad is rijk aan cultuur. Het Parlement is hier ook. Andere bezienswaardigheden kabelbaan van de haven naar de ingang van de botanische tuin van de stad wordt genoemd. De 25 hectare grote park is prima voor een picknick. Er is een veerboot naar het eiland Somes voormalige quarantainestation voor immigranten. Net buiten is het vogelreservaat, Kapiti Ijsland.   In februari zal er een enorme carnaval in Wellington zijn.

Wellington Airport ligt vijf kilometer van het centrum van Rongotai.