Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ålesund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ålesund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ålesund mini-gids

Ålesund
Autohuur Ålesund

Ben je op zoek naar een voordelige huurauto in Ålesund? Misschien wil je ook dat de auto voor je klaarstaat als je op het vliegveld aankomt? Er zijn veel soorten auto’s om uit te kiezen, en door prijzen van verschillende bedrijven te vergelijken, kun je het beste huurauto-aanbod vinden. 

Over Ålesund

De kustplaats Ålesund ligt op Sunnmøre in Møre og Romsdal en heeft ongeveer 50000 inwoners. De stad staat bekend om zijn drukke vissershaven en Art Noveau-architectuur. In het centrum van de stad kun je een bezoek brengen aan Jugendstilsenteret – een Art Noveau-centrum over de speciale architecturale geschiedenis van de stad. Andere dingen om te zien zijn o.a. de Ålesund-kerk uit 1909, het Ålesund-museum, het kunstmuseum KUBE, het Visserijmuseum en Atlanterhavsparken – een groot en populair aquarium. Als je de berg Aksla oploopt, krijg je het beste uitzicht op Ålesund, de archipel en de Sunnmøre-Alpen te zien. 

De luchthaven

Ålesund Airport – Vigra (AES) ligt 18 km ten noorden van het stadscentrum. Op de luchthaven vind je vijf verschillende autoverhuurbedrijven: Avis, Hertz, Budget, Europcar en Sixt. Als je een huurauto hebt gereserveerd voordat je op de luchthaven aankomt, zul je een snellere service ervaren in het autoverhuurkantoor. 

Rijtips

Ålesund is een geweldig startpunt voor dagtochten met een huurauto. Je kunt o.a. naar de werf van Ivar Aasen rijden in Ørsta, 65 km ten zuiden van het stadscentrum. Ivar Aasen (1813-1896) was een Noorse taalkundige en dichter, die opgroeide waar het nationale bezoekers- en documentatiecentrum voor geletterdheid van Nynorsk ligt. De thema’s voor de tentoonstellingen zijn taal, literatuur, architectuur, kunst en muziek. Om daar te komen, moet je de veerboot nemen tussen Solavågen en Festøya. 

Het is ook populair om naar Geiranger en het Geiranger-fjord te rijden, die 108 km ten zuidoosten van Ålesund liggen. Het Geiranger-fjord staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en het gebied is omgeven door besneeuwde bergtoppen, lange watervallen en groene valleien. 

Flydalsjuvet is een bekend en populair uitkijkpunt op het Geiranger-fjord en ligt 4 km ten zuiden van Geiranger, aan de snelweg Rv63. Bij Flydalsjuvet vind je ook een parkeerplaats voor bezoekers.