Autoverhuur Noorwegen

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Noorwegen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Noorwegen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Noorwegen mini-gids

Noorwegen
Autohuur Noorwegen

Noorwegen is verre noorden van Europa, is het westelijkste land op de Scandinavische Schiereiland. De land heeft een zeer lange kustlijn – de Barentszzee in het noord-oosten, de Noorse Zee in het noorden en westen, de Noordzee naar het zuidwesten – en het Skagerrak en het Kattegat in het zuiden. Anders heeft het land een gemeenschappelijke grens met RuslandFinland en Zweden. Ook een aantal overzeese gebieden maken deel uit van het Koninkrijk Noorwegen. Dit geldt voor Bear Ijsland en de archipel Spitsbergen (Spitsbergen) in de Barentsz Zee, Jan Mayen (tussen Noorwegen en Groenland) en een paar kleine eilanden in de buurt van Antarctica (Bouvet Ijsland en Peter 1.s eiland).

Noorwegen – die grotendeels is een bergachtig land – heeft ca. 4.8 miljoen inwoners (2009). Het hoogste punt is Galdhøpiggen (2469 m). Langs de kust, vooral in het westen, zijn er verschillende diepe fjorden – terwijl de beste agrarische gebieden in het oostelijk deel van het land.

Hoewel Noorwegen is ver naar het noorden, is de Golfstroom van de aarde, zodat het klimaat meestal gematigd. Gewoon naar het noorden, echter, subarctische klimaat – en in dat deel van het land dat ligt ten noorden van de poolcirkel, is er ook een periode met middernachtzon in de zomer en donkere winter.

De hoofdstad Oslo, die is gelegen op het hoofd van het Oslo-fjord ten zuiden van het land, heeft circa.580.000 inwoners (2009). Andere belangrijke steden zijn Bergen,in TrondheimStavangerKristiansand en Tromsø.  De officiële taal van het land is van Noorse, terwijl de inheemse Sami bevolking – die de kern gebieden ten noorden van het land – hebben Sami als hun moedertaal (hoewel de meesten spreken ook Noorse heeft).

belangrijkste vliegveld van Noorwegen – Oslo Gardermoen Airport – hoofdstad ligt net ten noorden van de.Andere belangrijke luchthavens zijn Flesland Bergen Airport,Stavanger Sola Airport en vliegveld Trondheim Vaernes.

Autohurengids.nl hebben een brede selectie van huurauto’s op alle belangrijke vliegvelden en steden in Noorwegen. Probeer de zoekmachine en boek een huurauto in 3 eenvoudige stappen. Alle prijzen op autohuur onder meer de benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers.