Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alta mini-gids

Alta
Autohuur Alta

Alta, die ongeveer. 13.000 inwoners (18.500 in de hele gemeente), gelegen aan de Alta – westen van Finnmark, dat is Noorwegen noordelijke provincie.Alta werd een stad zo laat als 1999, en de meeste inwoners wonen in of rond Alta – met inbegrip van Bossekop en Tverrelvdalen. Historisch gezien zijn de Sami Bossekop gedomineerd – terwijl Tverrelvdalen is Kven.

Er zijn verschillende archeologische bewijs dat Alta is bewoond meer dan 9000 jaar. Steentijd vondsten in de bergen van Komsa, documenteren van de zogenaamde Komsa cultuur, beschouwd als de oudste nederzetting bevindingen.

Anders, de vele rotstekeningen in Alta en het omliggende gebied (de oudste is meer dan 6000 jaar oud) Altas grootste attractie. Ze werden ontdekt in 1973 en is vandaag een UNESCO World Heritage List. Veel van de oudste geschiedenis is gedocumenteerd in het Alta museum, dat werd uitgeroepen tot Europees Museum in 1993. Een ander bekend museum in Alta Tirpitz Museum – een oorlog museum op basis van 2 De Tweede Wereldoorlog en de beroemde Duitse slagschip Tirpitz.

Alta is ook bekend voor de prachtige natuur – en de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht kunnen vaak hier te zien in de winter, zijn populaire toeristische attracties.

Luchthaven Alta Airport ligt in Tverrelvdalen, 3,5 km ten oosten van Alta.