Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bergen Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bergen Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bergen Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bergen Luchthaven
Autohuur Bergen Luchthaven

Bergen Airport Flesland (BGO) is gelegen op de luchthaven op 20 km ten zuiden van Bergen .Airport shuttle-bus tussen de luchthaven en Bergen rijdt elke 15 minuut in elke dag en duurt ongeveer 30 minuten. Er is ook een boot van de luchthaven. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Hertz, Europcar, National, Budget en Avis.

Bergen Airport Flesland is verkozen tot beste luchthaven van Europa en de wereld’s 6 beste luchthaven door het Britse reismagazine Wanderlust Travel Awards. Met 4.808.419 passagiers in 2008, Bergen Airport, de tweede grootste in Noorwegen .Er zijn directe vluchten naar 23 verschillende internationale bestemmingen van de luchthaven. De belangrijkste bestemming is Oslo met vele lijnvluchten heen-en terugreis per dag.Er is besloten dat de luchthaven zal worden opgewaardeerd.

Bergen Airport heeft 7 verschillende restaurants, duty-free en een aantal winkels. Het heeft draadloos internet, bank-en vergaderzalen. In april 2007 opende de eerste luchthaven hotel, Clarion Hotel Bergen Airport, met ruimte voor 650 personen.