Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bodø

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bodø zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bodø mini-gids

Bodø
Autohuur Bodø

Bodø heeft ca. 48.000 inwoners (2010), is het administratieve centrum en de grootste stad in de provincie Nordland – gelegen aan de kust in het landschap Salten.Reeds in 1500 was er een gevestigde kerk hier (Bodin), maar pas in 1816 deed Bodo status als stad.

Een van de belangrijkste toeristische attracties zijn van de middernachtzon, die de klok rond in Bodø schijnt gedurende de periode 4 Juni – 8 Juli. Er is ook een zon die Bodø wapen kenmerkt. Anders is er nog veel mooie landschap rond de stad – en 30 km ten oosten van het centrum, vinden we Salstraumen, ’s werelds sterkste getijstroom. National Geographic heeft gerangschikt dat het een van de meest opwindende duik bestemmingen in Europa.

Anders zijn er diverse interessante musea in Bodo. Meest populair is de Noorse Luchtvaart Museum, waar een nationaal museum van de civiele en militaire luchtvaart.De Salten Museum is goed bezocht. Hier kunt u de ervaring van de cultuur, de Sami-cultuur en de geschiedenis van Bodo City. Velen zijn weg zal vinden naar de Galerij Bodøgaard, gelegen op 2,5 km buiten het centrum. Het is een particulier museum, dat bevat ook een interessante collectie van Poolse en Griekse iconen.

Muziek (alle genres) is sterk in Bodø culturele leven, en die elk jaar meerdere muziekfestivals. De meest bekende is Nordland Music Festival (met nadruk op klassieke muziek), die elke zomer plaats in eind juli (nabij St. Olaf).

Bodø Airport ligt 2.2 km ten zuidwesten van het centrum.