Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Brønnøysund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brønnøysund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brønnøysund mini-gids

Brønnøysund

Autohuur Brønnøysund

Brønnøysund ligt aan de zuidelijke kust van de provincie Nordland – specifiek in het district Zuid-Helgeland. Er zijn net iets minder dan 5000 mensen in het bedrijf, dat een stad werd zo laat als 2000.

Brønnøysunds meest beroemde bezienswaardigheid is de 258 meter hoge berg Torghatten. Het in de eerste plaats heeft Torghatten om een attractie, het is 160 meter lang en ongeveer 20 meter breed gat dat gaat als een hele tunnel door de berg. Het gat is niet door de mens, maar de natuur zelf het werk, die gemaakt werd tijdens de ijstijd.

Anders zijn de meeste van de andere toeristische attracties ook gerelateerd aan de natuur in en rond de stad. Archipel is een paradijs, en ook de lange kustlijn van het vasteland biedt vele idyllische plaatsen. Door de natuurlijke vorm kan variëren van het strand genieten van het leven door de zee en wandelen op dezelfde dag. Een bezoek aan de zwarte Hopen recreatiegebied is ook raadzaam.

Als het gaat om andere vormen van bezienswaardigheden, moet Noorse aquacultuur centrum genoemd – en Hildur Urtearium (waar naast een spannende kruidentuin ervaring, ook kunt genieten van lokaal geproduceerde levensmiddelen en wijn). Beide zijn net buiten de Brønnøysund.

De stad een eigen vliegveld, Brønnøysund Airport, ligt op 2 km buiten het centrum.

Nederlands