Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Drammen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Drammen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Drammen mini-gids

Drammen
Autohuur Drammen

Drammen, die ongeveer. 62.000 inwoners (115.000 in het stedelijk gebied), is het hoofd van de Drammen Fjord – en is het administratieve centrum van de Zuid-Noorse provincie Buskerud. Drammen rivier verdeelt de stad in twee, waar Bragernes (met het grootste deel van het centrum) is gelegen in het noorden, terwijl Strømsø (met inbegrip van het station) is gelegen in het zuiden. Tot 1811 Bragernes en Strømsø twee onafhankelijke sites laden. Drammen gebeurde toen de twee laden sites werden samengevoegd.

Onder de bezienswaardigheden van de stad moet Drammen Museum genoemd. Het heeft zijn hoofdvestiging in het voormalige paleis plezier Marienlyst (ca. vermeld. 1770) in het district Strømsø. Ook Austad boerderij (uit 1807) en Gulskogen werf (vanaf het einde van de jaren 1700) – beide gelegen net buiten de stad, beheerd door het Museum Drammen.

Anders, Drammen Theater een belangrijke bezienswaardigheid in de stad. Het gebouw werd ingehuldigd in 1870 – en in de afgelopen jaren volledig gerestaureerd na een grote brand in 1993. Het is onderscheiden met de Medal Europa Nostra voor de restauratie goed. Hart van de stad is de oude Bragernes turf – zoals in verband met het millennium werd verkozen Drammens millennium.

Een grote trekpleister van de zeer bijzondere aard van de tunnel spiraal in Bragernesåsen (gebouwd in 1953). Het windt haar zes en een half keer rond zijn eigen as – voordat hij samenkomt met het oogpunt Spiraltoppen, waar sprake is van een restaurant en een groot recreatiegebied.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt op ca.. 70 km ten noordoosten van Drammen.