Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Elverum

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Elverum zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Elverum mini-gids

Elverum
Autohuur Elverum

Elverum is gelegen in het binnenste deel van de oostelijke regio – met name in Østerdalen in Hedmark County. De bevolking in de stad zelf ligt op ca.13.500 (ongeveer 20.000 in de gemeente Elverum), en Elverum heeft de status van stad sinds 1996.

De Noorse strijdkrachten heeft verschillende militaire installaties in Elverum gebied – en de populaire cultuur gebouwd Cube Arena (met inbegrip van faciliteiten, zoals sporten en concertzaal) is via een samenwerking tussen de militaire en de civiele samenleving in Elverum. Het is ook de militaire geschiedenis, die de stad gemaakt, op basis van de Christian Brothers fort dat hier werd gebouwd in de jaren 1600. De ruïnes van het oefenen een grote aantrekkingskracht.

Anders zijn er twee nationale musea in Elverum: Glomdal (een van de grootste culturele en historische openluchtmusea) en de Noorse Boskat Museum.

Er zijn ook een paar van de kunstgalerijen in de stad – die Elverum Art Gallery, die geopend in 2005, is de grootste.

Als het aankomt op festivals en evenementen, neem dan Grundsetmartn (een van de oudste markten) en het Festival van Elverum genoemd. De eerste is elk jaar gehouden in maart – de laatste in augustus.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt 80 km ten zuiden van Elverum.