Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fagernes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fagernes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fagernes mini-gids

Fagernes
Autohuur Fagernes

Fagernes is het administratieve centrum van het binnenland van Noord-Aurdal gemeente, centraal gelegen in Oost-Noorwegen. De bevolking is 1762 (2009), en de status werd bereikt in 2007. De locatie van het langgerekte meer Strondafjorden is prachtig en ideaal voor vissen en andere outdoor activiteiten.

Fagernes ‘de geschiedenis teruggaat tot 1857, toen de eerste handelsdag was hier gevestigd. Een halve eeuw later (in 1906) werd gebouwd op een station Valdresbanen even, die heeft de ontwikkeling een belangrijke naar voren dringen.

Fagernes is een natuurlijk startpunt voor avontuurlijke reizen in de uitnodigende Valdres dal, maar er zijn ook bezienswaardigheden te beleven in en rond de stad. Hier Valdres Folk Museum op het grote eiland Strondafjorden met name genoemd. Het is de 4 grootste openlucht museum (geopend in 1901). Bovendien, “Slate Square”, een populaire ontmoetingsplek, waar ook verschillende culturele activiteiten in de zomer. De plaats werd gebouwd om de site van de traditionele productie van leisteen te herdenken, en in 2000 werd gekozen als het nieuwe millennium Oppland politici.

Vanuit Fagernes is niet ver naar de populaire toeristische bestemming die Beitostølen (bekend skigebied) en Vassfaret (natuurgebied, waar het soms is zowel beren en wolven gezien). Beitostølen ligt 36 km ten noorden van Fagernes, terwijl men kan krijgen op Vassfaret door het uitvoeren van 52 km ten zuiden.

Fagernes Leirinn Airport ligt 9.6 km ten noordwesten van het centrum.