Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Førde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Førde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Førde mini-gids

Førde
Autohuur Førde

Forde is het hoofd van de Førde fjord in het westen van de Noorse provincie Sogn og Fjordane, en is omgeven door bergen. De bevolking is over. 12.000 (2009), en de status bereikt in 1997.

Forde ligt in een zeer mooie omgeving aan de monding van de rivier Jølstra, die ontspringt in Jølstravatn – en gevarieerde mogelijkheden voor outdoor en natuur ervaringen zijn zeer goed. Stad wordt ook gekenmerkt door de stad heeft een snelle groei in de afgelopen jaren – en wordt gedomineerd door grote warenhuizen.

Onder de bezienswaardigheden in de stad om het interieur van de kerk Forde (1885) genoemd. Er zijn namelijk meer prachtige stukken die aanzienlijk ouder dan de kerk. Het altaarstuk uit 1642 wordt beschouwd als een van de mooiste sacrale werken uit de Barok. De preekstoel en verschillende schilderijen uit de jaren 1600. Zelfs oudere geschiedenis kunt ervaren een beetje off-centrum, waar Vie begraven Viking is een populaire toeristische attracties. Daarnaast Bruland boerderij – een monumentaal gebouw, typisch westerse officiële hof van ca. 1750 – een bezoek waard.

Forde heeft grote inzet op kunst en cultuur, en van de “expositie ruimte” in het centrum breidt het langste stenen sculptuur in de 65 meter in lengte tot Jølstra. Het heet “zalm” en zijn gemaakt door de Deense kunstenaar Jørn Rönnau. Dichtbij is ook een sculptuur dat het onderscheidend Forde Oddvar Torsheim kunstenaar verbeeldt.Førde belangrijkste gebouw is het Huis Forde (1976), zoals   beschikt over een zwembad met waterglijbaan, County Bibliotheek, concertzaal, galerie, kunst workshops en het stadium van Sogn og Fjordane Teater.Vermeld moet ook Sogn og Laatste Denen Art Museum is gevestigd in Forde.

Het grootste evenement in de stad is Førde International Folk Music – de grootste in zijn soort – die jaarlijks wordt gehouden in juli.

Regional Airport Førde Airport – Bringeland regelmatig routes naar Bergen (Flesland) en Oslo (Gardermoen), en bevindt zich 12 km ten zuidwesten van het centrum