Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gjøvik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gjøvik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gjøvik mini-gids

Gjøvik
Autohuur Gjøvik

Gjøvik is gelegen in het zuiden van Noorwegen, op de westelijke oever van het grootste meer van Noorwegen, het meer. Met bijna 30.000 inwoners is de grootste stad van Gjøvik, provincie Oppland. Het groeide rond de oude boerderij Gjøvik, en de stad de status werd bereikt in 1861. Gjøvik Gard (die aan het begin van de jaren 1800 op de resten van de middeleeuwse heerlijkheid Gjøvig) is momenteel de stad cultureel centrum.

Een van de attracties zijn Gjøvik Olympische Cavern Hall (gebouwd in samenhang met de Olympische Winterspelen in het naburige stadje van Lillehammer in 1994) is het grootste indoor hal in de bergen (inclusief ijsbaan, zwembad en een concertzaal).

Anders Gjøvik belangrijkste attractie de oude stoomschip “Skibladner” – ’s Werelds oudste raderstoomboot dat gaat in het geregeld vervoer (behalve de zomermaanden). Zij roept aan de andere dorpen rond het meer (Lillehammer, Hamar, Moelv) – en plaatsen van de Kaap, Panengen en de Grondwet. “Skibladner” wordt ook gebruikt voor charterverkeer, en is ook bekend onder de bijnaam ‘lokale bevolking en de witte zwaan. ” Het werd gebouwd in 1856, en kon dus ook in 2006 viert zijn 150ste verjaardag.

Andere bezienswaardigheden in Gjøvik: Eiketunet Heritage Museum (open lucht museum, gelegen op een heuvel naast het centrum), het Science Center Binnenland (tech bezoekerscentrum) en Fastland open lucht (een zwembad in het midden van de stad, met openlucht zwembad, duiken toren (10 m), kinderbad, een volleybalveld mm).

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt 70 km ten zuiden van Gjøvik.