Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hamar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hamar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hamar mini-gids

Hamar
Autohuur Hamar

Hamar heeft 29.000 inwoners (2009), is een stad die is gelegen aan de Oost – op de oostelijke oever van het grootste meer in Noorwegen, het meer. Het is tevens het bestuurlijk centrum van de provincie Hedmark. In de Middeleeuwen Hamar een van de belangrijkste en meest invloedrijke steden – en het had de status van “Kaupang.De stad in de moderne zin van het woord kreeg Hamar, echter eerst in 1849.

De oude kathedraal in Hamar kathedraal werd gebouwd in een houten basiliek in Romaanse stijl in de late 1100’s – maar in 1567 werd weggevaagd door de Zweden, en daarna nooit meer herbouwd. Kathedraal Ruïnes in de meeste beroemde Hamar dag attractie (heeft de status van “Millennium”), en is nu gehuisvest in een gebouw in beschermende glas. De Hamar kathedraal is gebouwd in het centrum van de stad in 1866.

Kathedraal ruïnes zijn onderdeel van het Hedmark Museum, zoals omvat ook “Opland The People’s Museum” – en die heeft haar belangrijkste locatie in het oude “Storhamar Act” uit 1700 (gebouwd over het paleis van de voormalige bisschop). In de jaren 1970 dit gebouw werd gerestaureerd en gemoderniseerd naar tekeningen van de beroemde architect Sverre Fehn.

Anders Hamar twee speciale zalen, die wordt beschouwd als de top attracties van de stad – die beide in verband met de Olympische Winterspelen 1994 in de naburige stad Lillehammer: “Viking Ship” (een van ’s werelds grootste schaatsen arena’s, die ook de georganiseerde grote internationale concerten) en “Northern Lights” Hall (ijshockey-arena, die ook gebruikt worden om beurzen en culturele evenementen handel).

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Oslo Gardermoen, ligt 67 km ten zuiden van Hamar.